BEST INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 833 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 21:14 Simpelweg heerlijk
26 jan 2023 om 21:07 Knoflook naan was niet te eten, er zat extreem veel knoflook op. Verder was het eten oke en bezorging was ineens sneller dan aangegeven.
25 jan 2023 om 22:53 As the same says - Best Indian Restaurant and that's warranted. Smaak explosie! Eten is met zorg klaar gemaakt en zoals Indiaase hoort - authentiek. Top service in het algemeen, van de verse salade tot de vriendelijke bezorger. Ik ben zeer tevreden!!
22 jan 2023 om 9:56 Eten is altijd heerlijk. Goede porties. Vriendelijke bezorgers.
20 jan 2023 om 22:15 Afhaaltijd duurde langer dan ik dacht. Kreeg wel n lekkere mango lassi voor t wachten. Lieve mensen en grote porties. Butter chicken is echt super lekker hier.
14 jan 2023 om 23:59 Het eten was heerlijk!!! Echt een aanrader! Alleen jammer dat de aardappel met erwten die je er bij krijgt zo weinig was, kon er geen genoeg van krijgen ahaha En de bezorgster was super vriendelijk!!
13 jan 2023 om 22:03 Eten super bezorging super snel
8 jan 2023 om 0:14 Het eten was heerlijk! Alleen de bezorging duurde een half uur langer dan aangegeven maar het was zaterdag avond dus misschien erg druk. Zo doorgaan best Indian
7 jan 2023 om 21:01 Heerlijk eten zoals altijd, grote porties zoals altijd, vriendelijk zoals altijd. Hun zijn echt BEST INDAN die ik ken hier in Almere. Pas op met pittig eten is echt PITTIG, maar niet vies pittig gewoon heerlijk als je ervan houdt!!
5 jan 2023 om 3:07 lekkerste van almere, Het wachten altijd waard. Mis alleen chilly pakora, was onze favoriet
4 jan 2023 om 20:31 Food was very good
28 dec 2022 om 23:16 Het gerecht was heel erg smakelijk en dat maakt dat ik bij het desbetreffende Restaurant zal blijven kopen, daarnaast was de bezorger erg aardig. Dus gewoon om iemand blij te maken. Een aanrader dus!!