BEST INDIAN RESTAURANT

BEST INDIAN RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 773 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Best Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 23:17 Viel wel mee, niet voor herhaling vatbaar
23 sep 2022 om 21:48 Ik heb 130 minuten op mijn eten moeten wachten. Ik belde na 75 minuten waar de bezorging bleef. De bezorger zou nieuw zijn en de weg niet weten. Na 130 kwam een dame behoorlijk geïrriteerd volgens haar lag het aan het restaurant. Het eten was lauwwar
23 sep 2022 om 20:52 Ik bestel hier altijd, maar vandaag viel het een beetje tegen. De mango lasi was warm en in een heel klein bakje. (Half glas drinken) De samosa chaat is normaal altijd warm en crunchy, maar vandaag was het koud en helemaal slap en zacht. Salade warm
23 sep 2022 om 8:53 Fast delivery, good service and delicious butter chicken as always!!
20 sep 2022 om 19:28 Het was lekker. Bezorgtijd prima. Rijst niet vers, enige minpunt. Wij gaan hier wel vaker bestellen.
17 sep 2022 om 10:26 top
13 sep 2022 om 21:47 Kip mocht wel wat malser was een beetje taai voor de rest een heerlijke maaltijd
10 sep 2022 om 19:48 Smaak van het eten viel tegen aangezien de prijs had wel meer verwacht kwa smaak niet kwa hoeveelheid...
9 sep 2022 om 22:06 Perfect op tijd en heerlijk gegeten . Bedankt weer !
2 sep 2022 om 23:38 Dit is tweede keer dat ik hier bestel! Ook deze keer vond ik het eten fantastisch.
2 sep 2022 om 7:18 Very tasty as always.
1 sep 2022 om 19:51 Right on time. Samosa was delicious. The Butter Chicken was Zabardastttt!!